Menü Bezárás

Dráma az első közös napon – Mentőt hívtak Demcsák Zsuzsához – Bors

Rosszul lett az otthonában, és mentőt kellett hívni a műsorvezetőhöz.

Rosszul lett az otthonában, és mentőt kellett hívni a műsorvezetőhöz.

Drámai fordulat következett be Demcsák Zsuzsa életében, miután megérkezett a férje. Csütörtökön még úszott a boldogságban, hogy Krishant három hónap várakozás után ismét magához ölelheti, a férfinak ugyanis aznap szállt le gépe. A Liszt Ferenc reptéren a Bors is szemtanúja volt az örömmámornak, ahogy a tévés remegve öleli és csókolja hitvesét, a mennyországból azonban hamar a pokol kapujában találta magát a házaspár, és az első szerelmes éjszakát másnap óriási ijedtség tette tönkre.

Demcsák Zsuzsa ugyanis váratlanul rosszul lett óbudai otthonában, és mentőt kellett hívni hozzá. Férje vette észre, hogy nagy a baj, az ő segélykiáltását hallották meg a szomszédok is.

Csütörtökön egy óra után szállt le az indiai férj gépe. Pénteken fél egykor pedig mentô érkezett a műsorvezető házához

© Hatlaczki Balázs

– Kiabálásra lettem figyelmes, de nem magyarul, hanem angolul üvöltött valaki, és segítséget kért. Zsuzsa lakásából szűrődött ki a hang, a férfi pedig nagyon ijedt és kétségbeesett volt a hangja. Nem sokkal később megjelent Zsuzsa édesanyja, akin szintén látszott az idegesség, és utána pár perccel a mentő is megérkezett a ház elé – mesélte a Borsnak egy szomszéd, aki szem- és fültanúja volt az esetnek.

A házban hirtelen óriási lett a sürgés-forgás, ám a Bors úgy tudja, húsz perc elteltével a mentőautó beteg nélkül távozott a budai lakóparkból.

Három hónapot vártak a nagy találkozásra. Krishan nagyon megijedt, amikor rosszul lett szerelme

© Hatlaczki Balázs

Lapunk munkatársa a nap folyamán többször is kereste a műsorvezetőt. Szerettük volna megtudni, hogy mi történt pontosan, de nem tudtuk elérni. Nap végén azonban egy sms-üzenetet küldött, amelyben az állt: nyugalmat szeretne kérni.

Zsuzsa annyit üzent lapunknak, hogy nyugalmat szeretne

© Hatlaczki Balázs

Mint ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, Demcsák Zsuzsa a TV2 Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismerkedett meg a nála négy évvel fiatalabb Krishannal. A színházi rendező és pszichológus végzettségű indiai férfi a stáb tagja volt, és Zsuzsa elmondása szerint első látásra szerelembe estek. Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy két hét ismeretség után úgy döntöttek, örök hűséget fogadnak egymásnak, és összeházasodnak. Kri­shan virággal, gyűrűvel ereszkedett féltérdre Zsuzsa előtt, a szertartást pedig a szállodában Kandász Andrea vezette. A frigyet most itt, Magyarországon fogják szentesíteni, hivatalossá tenni, jövőre pedig megtartják az indiai esküvőt is.

Címkék:

Celeb

mentő

Demcsák Zsuzsa

rosszullét

Kisalföld

Délmagyar

Kapcsolódó cikkek

Még több

Olvass tovább…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük