Menü Bezárás

Egy patkány miatt nem járt az M3-as metró

Ahogy korábban megírtuk, hatósági zárás miatt nem járt az M3-as metró szerda reggel Újpesti-központ és az Árpád híd között. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a Gyöngyösi utcai aluljáróban egy elektromos helységben füstölt egy kábel.

A füstölést és az izzást már a tűzoltók megérkezése előtt eloltották a dolgozók egy poroltóval. A füst miatt mindenkit kikísértek, és átszellőztetik az aluljárót.

A BKK közleményt adott ki az ügyben szerda délelőtt, melyben azt írják, az M3 metró északi szakaszának felújítási munkái során a gyorsabb és biztonságosabb anyagmozgatás megvalósítása érdekében az alagutat a földfelszín felé megnyitották, emellett nagy mennyiségű földmunkák is voltak a felújítás időszaka alatt.

“A megnyitott alagútszakasz körbekerítése és biztonsági őrzése mindvégig biztosított volt, azonban hermetikus lezárása nem volt megvalósítható. Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta”

Forrás: 24.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük