Menü Bezárás

Megmentettek egy malacot a vágóhídról – erre most az ő lakásuk került veszélybe

A 47 éves Georgie Williams, aki semmiféle állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, nemrégiben a halál torkából, egy borzalmas állapotú vágóhídról mentette meg Arlót, a kis malacot.

– Amikor megláttam, földbe gyökerezett a lábam. Haza kellett vinnem. Kifizettem érte azt az összeget, amit a húsáért kapott volna a mészáros – mondja az angliai Crowborough-ban élő Georgie, akinek van két kutyája is, ám a 15 hetes kis disznó szerinte sok szempontból túltesz a termetes bullmasztiffján és a kicsi csivava Jack Russell keverékén.

 

– Arlo utánozza őket, nagyon okos, hihetetlenül gyorsan tanul. Amikor hazahoztuk, még nagyon félénk volt, állandóan vinnyogott, de ma már peckesen jár-kel otthon. Imád például focizni.

A családban eleinte úgy tervezték, egy állatmenhelyre viszik, ám mindenki beleszeretett. Georgie-nak kivettek egy jókora darabot a gyomrából, ráadásul mentális betegségekben is szenved: azt mondja, Arlo olyan, mint egy terápiás állat. Sokkal jobb állapotban van, amióta hozzájuk került.

Ám az idillt veszély fenyegeti. Valaki feljelentette őket, hogy engedély nélkül tartanak disznót a lakásukban.

– Nem tudom, ki lehetett, aki ezt tette velünk, mert mindegyik szomszédunk odavan Arlóért. Ám ha április 22-éig nem költöztetjük el, kilakoltatnak a lakásunkból, amelyben hat éve élünk. Pedig nem csinál semmit, ártalmatlan. Nem tudunk elköltözni, és tőle sem akarunk megszabadulni – panaszolja a Georgine.

Forrás: borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük