Menü Bezárás

Most jelentették be a szervezők: ő lép fel a várandós Tóth Gabi helyett a nagy budapesti bulin

Pár nappal ezelőtt robbant a hír, hogy Tóth Gabi és a vőlegénye, Krausz Gábor az első gyermeküket várják. Mivel minden energiájukat a születendő babára szeretnék fordítani, így az énekesnő hosszú ideig nem lép majd színpadra, ami több koncertlemondással is járt.

Gabi döntése többek között a budapesti Autotech Future Expo&Show-n május 4-én látható Dalok a garázsról – Garázsrock Show című nagyszabású koncertshow ősbemutatóját is érinti, ahol Radics Gigivel, Tóth Verával, Bigával, Ganxsta Zolee-val, illetve Charlieval közösen szerepelt volna.

A szervezőknek hamar sikerült megoldaniuk az énekesnő helyettesítését. A beugrást nem más vállalta, mint Oláh Ibolya. Előadásában olyan örökzöld slágerek csendülnek majd fel, mint a Ha egy rock and rollert kaphatnék, avagy a Száguldás Szűcs Judithtól.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Instagram-oldalán hatalmas bejelentést tettTóth Gabi. Az énekesnő azt írta, bár már feladta a reményt, hogy valaha édesanya lesz, az eljegyzés után kiderült: babát vár!

Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük