Menü Bezárás

Nem folytatná a családi vállalkozást! Erre vágyik Rubint Réka lánya

Bár szülei után kézenfekvő lenne, hogy Schobert Lara is az alakformálást és mozgást tervezze hivatásának, ám a tinilány most másban gondolkodik. Édesanyja, Rubint Réka mesélt lánya terveiről a Daalarna Fashion Show divatbemutatón.

18 éve rajong a tervezőért

Rubint Réka és lánya, Lara aprólékos odafigyeléssel, rendkívüli összehangban érkeztek péntek este Benes Anita divattervező bemutatójára, ahol a hazai alakformálás királynője elárulta, évek óta szoros barátság köti a dizájnerhez.

“Anita és én szinte együtt kezdtük az életünket, akkor ismertem meg, mikor Norbihoz feleségül mentem, hisz ő tervezte a menyasszonyi ruhám. Ennek már 18 éve, de azóta is figyelemmel követem a kollekcióit és szinte nincs olyan, hogy ne szeressek bele egy-egy ruhakölteménybe”- magyarázta Réka.

Első bemutatója volt

Rubint Réka már évek óta követi a Daalarna kollekciókat, lánya Lara azonban először kísérte el édesanyját a mennyasszonyi és estélyi ruhákat bemutató showra. Réka elmondta lányának kiváló érzéke van a divathoz és korából adódóan egyre inkább érdekli a kifutók világa.

“Amint Lara meglátta a modelleket, egyből odasúgta nekem, hogy szeretne egyszer ő is a kifutón állni. Azt gondolom minden adottsága megvan hozzá és bizonyára ennek Anita is örülne- Mivel jó barátságban vagyunk, talán jövő már teljesülhet Lara vágya és ő is a modellek közt lehet a kifutón”- fogalmazott Réka.

 

Forrás: femcafe.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük