Menü Bezárás

Nyolc évig takarított egy nő, most elmondja, miket látott

Nyolc évig takarította 20-25 ügyfele házát egy amerikai nő. Most elmondja, miket látott a különböző otthonokban.

Péniszpumpát, síkosítót és kábítószereket is talált néhány otthonban az a takarítónő, aki 8 évig tartotta rendben 20-25 ügyfele otthonát. Ma már feladta vállalkozását, a Scarymommy.com nevű oldalon pedig leírta, hogy miket látott a munkája során.

Mint mondta: a szexjátékok és egyéb intim kellékek igencsak kevéssé érdekelték. Tudott házasságtörésekről, hallott tinédzsereket szexelni, ám ezek egyáltalán nem izgatták. Imádta viszont nézni a gyermekek rajzait a falon, egyik kedvenc helyisége is a gyerekszoba volt.

A takarítónő elképzelte, ki élhet a lakásbanFORRÁS: SHUTTERSTOCK

Ám nem csak boldog élményekkel találkozott, amikor próbálta kitalálni, milyen család is lakhat a házban. “Bár az általam takarított lakások legtöbbször üresek voltak, mégis tudtam, mi történik. A hűtőre kitett ultrahangfotókból, a terhesvitaminokból és a gratulációs kártyákból tudtam, hogy hamarosan kisbaba érkezik. Aztán, amikor eltűntek ezek a dolgok, tudtam, hogy elvesztették a babát. Pusztító volt” – írta bejegyzésében a nő.

Szerette, amikor a házban egy állat fogadta őt, megölelte őket, szerette a jelenlétüket. Ám amikor ezek az állatok nem várták többé, tudta, hogy elpusztultak. Könnyeket csalt a szemébe, amikor a kanapé alatt mégis megtalálta egy-egy szőrcsomójukat.

“Jólesett, hogy könnyebbé tehetem a családok napjainak egy részét. A boldog és a nehezebb napokon is” – írta az egykori takarítónő.

 

Forrás: life.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük