Menü Bezárás

Tragikus: belehalt sérüléseibe a szentendrei horrorbaleset újraélesztett áldozata

Életét vesztette a szentendrei horrorbaleset sérültje, akit a mentősöknek a helyszínen még sikerült újraéleszteniük – írta az Index.

Mint azt korábban a Blikk is megírta, frontálisan ütközött egymással Szentendrén, a Szentlászlói úton egy BMW, illetve egy Skoda. A karambol legsúlyosabb sérültje, András a vétlen autós melletti anyósülésen utazott. A kocsit a fia vezette. A kiérkező mentőegységek igyekeztek a roncsba szorult András közelébe férkőzni, ám erre képtelenek voltak, ráadásul a férfi semmiféle életjelet nem adott.

– Az öt percen belül kiérkező mentők nem tudták megkezdeni a már élettelen férfi mentését, ezért a kimentéséig a többi sérült ellátását kezdték meg. A tűzoltók szétbontották a roncsot, kiszabadították a férfit, akit a közben megérkező mentőhelikopteres személyzet újraélesztet – mondta akkor Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A 46 éves férfit kórházba szállították, ahol azonban két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A Blikk információi szerint a BMW a megengedettnél sokkal gyorsabban haladt, így egy kanyarban kisodródott, áttért a szemközti sávba, ahol pont akkor jött a szabályosan közlekedő Skoda.

Forrás:Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük